1. 12 კვერცხის ცილა ავთქვიფოდ, სანამ კარგად არ გათეთრდება, ნელ-ნელა ჩავაყაროთ 12 ს/კ შაქარი, 12 კვერცხის გული, 12 ს/კ ფქვილი, 2 ს/კ თაფლი, 1 ჩ/კ სოდა გახსნილი 2ს/კ ძმარში, ვანილი და 3 ს/კ კაკაოს ფხვნილი. არ დაგავიწყდეთ, ყველაფერი უნდა დაამატოთ თანმიმდევრულად და ძალიან ნელა, თან არ შეწყვიტოთ თქვეფა.2. ცომი გავყოთ ორ ნაწილად და გამოვაცხოთ 180 გრადუსსზე.3. კრემი: 300 გრ კარაქი კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით, შევურიოთ 1 ქილა შესქელებული რძე, 150 გრ მაღალპროცენტიანი, წინასწარ ათქვეფილი ნაღები, ვანილი და ჩავყაროთ დასრესილი ალუბლები.4. მორთვა: კარგად გაციებული ბისკვიტები გავყოთ შუაზე და გამოგვივა 4 ფენა. ყოველ ფენას წავუსვათ კრემი, ოღონდ არა ბოლოს, რადგან ბოლო ფენას ვასხამთ მინანქარს. შეგიძლიათ მორთოთ ცოცხალი ალუბლებით ან შოკოლადის ფირფიტებით.გემრიელად მიირთვით