ქაბაბი ტრადიციულად
ქაბაბი ტრადიციულად
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
მათთვის  ვისაც  ვერ  წარმოუდგენია  რა  მარტივია  ქაბაბის  გაკეთება.

ინგრედიენტები

  • საქონლის და ღორის რბილი ხორცი - 500 გრ
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ხახვი - 200 გრ
  • კოწახური - 1 ჩ/კ
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
  • საფანელი - ამოსავლებად
  • ზეთი - შესაწვავად
მომზადების წესები
რბილი  ხორცი  ხახვთან  ერთად  ძალიან  წვრილად  გავატაროთ  ხორცსაკეპ  მანქანაში,  დავაყაროთ  კოწახური,  დაფქვილი  წითელი  წიწაკა  და  მარილი.  დავამატოთ  ათქვეფილი  კვერცხი  და  ავურიოთ.

შემდეგ  ნაწილ - ნაწილ  ავიღოთ  და  მივცეთ  მოგრძო  ფორმა.  ამოვავლოთ  საფანელში  და  შევწვათ  ზეთში.

მოაყარეთ  დაჭრილი  ხახვი  და  ოხრახუში.
ტეგები:
ფარში ხორცი ნანახია: 39446