მომზადება :წიწაკას თავი გადავაჭრათ. წიწაკის ირგვლივ ბასრი დანით სასურველი ფორმები ამოვჭრათ. წიწაკის ამონაჭრებს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი სტაფილო და პრასი და მოვშუშოთ ზეთში.მოშუშულ ბოსტნეულს დავუმატოთ მაკარონი, დაჭრილი ლორი და ყველი.გულსართით ამოვავსოთ წიწაკა, დავდოთ ზეთწასმულ თუნუქის ფურცელზე, გვერდით მოვუდოთ წიწაკის გადაჭრილი თავი და გამოვაცხოთ ღუმელში 250 გრადუსზე დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.ჟურნალი "გემრიელი" (გამოდის თვის დასაწყისში)