შნიცელი
შნიცელი
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
მოამზადეთ  უგემრიელესი  შნიცელი  ნამდვილი, გერმანული  რეცეპტით.

ინგრედიენტები

  • საქონლის ან ღორის რბილი ხორცი - 500 გრ
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • საფანელი - 1/2 ჩჭ
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
  • ცხიმი შესაწვავად
მომზადების წესები
ხბოს  ან  ღორის  ხორცი  დაჭერით  მოგრძო  ნაჭრებად, დაბეგვეთ,  მოაყარეთ  მარილი,  პილპილი  და  გააჩერეთ  10-15  წუთი.  დრო  რომ  გავა,  ამოავლეთ  ჯერ  ჯერ  გათქვეფილ  კვერცხში  და  მერე  საფანელში.

შეწვით  ცხიმიან  ტაფაზე  ორივე  მხრიდან.

გემრიელად  მიირთვით !
ტეგები:
ხორცი შნიცელი ნანახია: 9098