1. ღრმა ტაფაზე მოშუშეთ ხახვი, ნიორი, წიწაკა და დაფნის ფოთოლი. უყავით მარილი, წიწაკა და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი, დროდადრო ამოურიეთ.2. ჩაასხით გახეხილი პომიდორი, ადუღეთ კიდევ 5 წუთი.3. გაუსინჯეთ გემო და საჭიროებისამებრ დაამატეთ მარილი და წიწაკა. მოაწყვეთ ზემოდან თხელ რგოლებად დაჭრილი პომიდორი, გააკეთეთ პატარა ორმოები სოუსში და ამ ორმოებში ჩაახალეთ მთელ-მთელი კვერცხი.4. დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე სანამ კვერცხი მზად იქნება.