1. კარგად გავრეცხოთ ბადრიჯანი, ჩავჭრათ სიგრძეზე ორად ერთი მხრიდან და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე.2. იგივე ტაფაზე მოვშუშოთ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში და ტკბილი წიწაკა. ჩავამატოთ კანგაცლილი დაკეპილი პომიდორი და ტომატის პასტა. ვშუშოთ კიდევ 10 წუთი, თან ვურიოთ. ვუყოთ მარილი და შავი წიწაკა.3. ფრთხილად გადავხსნათ შემწვარი ბადრიჯანი და ამოვავსოთ მომზადებული გულსართით. დავალაგოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელზე მჭიდროდ ერთმანეთთან, მოვასხათ ცოტა ზეთი და შევდგათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში ნახევარი საათით.4. სუფრასთან მიტანამდე მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.