1. გათალეთ კარტოფილი და დაჭერით "ფრის" ზომებზე. 2. ათქვიფეთ კვერცხის ცილა, უყავით მარილი, შავი წიწაკა, პაპრიკა ან ნებისმიერი თქვენთვის სასურველი სუნელი. 3. მომზადებული მასა დაასხით დაჭრილ კარტოფილს და კარგად ამოსვარეთ. 4. საცხობ სინზე დააფინეთ პერგამენტის ქარალდი, დაყარეთ ზედ კარტოფილი და შედგით 220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთი. შემდეგ გამოაძვრეთ პერგამენტი და ისე გააგრძელეთ შეწვა, სანამ არ დაიბრაწება.