ბადრიჯანი არაჟნის გულსართით
ბადრიჯანი არაჟნის გულსართით
დრო 20წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
გაამრავალფეროვნეთ  ზაფხულის  კერძები  და  გასინჯეთ  ბადრიჯანი  უგემრიელესი გულსართით.

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 4 ცალი
  • კიტრი - 1 ცალი
  • არაჟანი - 4 სკ
  • ნიორი - 2-3 კბილი
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
1.  გარეცხილი  ბადრიჯანი  დაჭერით  ფენებად  და  შეწვით  ტაფაზე.

2.   კანგაცლილ  კიტრს  ამოაცალეთ  გული, გახეხეთ,  გამოუწურეთ  წვენი  და  შეურიეთ  არაჟანს.  დაჭყლიტეთ  ან  გახეხეთ  ნიორი  და  ისიც  შეურიეთ  არაჟანს.  უყავით  მარილი  გემოვნებით.

3.  შემწვარი  ბადრიჯნის  ფენას  დაადეთ  1 ჩკ  მომზადებული  სოუსი  და  გადაახვიეთ  რულეტისებურად.

4.  მორთეთ  ბროწეულის  მარცვლებით  და  მწვანილის  ღერებით.