1. დაარჩიეთ და გარეცხეთ მწვანე ლობიო, დატეხეთ 3-ად, ჩაყარეთ წყალში და მოხარშეთ. გადაიტანეთ თუშფალანგზე და კარგად გაწურეთ. 2. ცალკე ქვაბში მოხარშეთ გათლილი კარტოფილი. ისიც გაწურეთ და დაჭერით კუბიკებად. 3. განიერ ტაფაზე მოხრაკეთ ხახვი და ნიორი ზეთში. დააყარეთ ტაფას მოხარშული, კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, ცოტა ხანს შუშეთ. შემდეგ დააყარეთ მოხარშული ლობიო და გააჩერეთ 5-6 წუთი, შიგადაშიგ ამოურიეთ. ბოლოს მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მარილი, წიწაკა, კარგად ამოურიეთ და დატოვეთ ცეცხლზე თავდახურული 2-3 წუთი.