ხორცით ფარშირებული კარტოფილი
ხორცით ფარშირებული კარტოფილი
დრო 60წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
უგემრიელესი  კარტოფილის  ბურთები.

ინგრედიენტები

  • კარტოფილი - 6 ცალი
  • მოხარშული საქონლის ხორცი - 300 გრ
  • ხახვი - 1/2 ცალი
  • მარილი და შავი წიწაკა - გემოვნებით
  • სუნელები - 1/4 ჩკ
მომზადების წესები
1.  მოხარშეთ  ხორცი,  გაატარეთ  ხოცსაკეპში  ხახვთან  ერთად.  უყავით  მარილი,  შავი წიწაკა, უცხო სუნელი  და  ყვითელი  ყვავილი. (შეგიძლიათ  შეაზავოთ  ცოცხალი  მწვანილებითაც)

2.  გათალეთ  მოზრდილი  კარტოფილები,  ფრთხილად  ამოუღეთ  გული  და  მოხარშეთ  მარილიან  წყალში.(კარტოფილი  არ  უნდა იყოს  ბოლომდე მოხარშული,  რათა  გულსართის  ჩადებისას  არ  დაგეშალოთ.)

3.  გაგრილებული  კარტოფილები  ამოავსეთ მომზადებული   ფარშით  და  შეწვით  ტაფაზე,  ზეთში  ორივე  მხრიდან   ან   200  გრადუსზე   გახურებლ  აერღუმელში.

4.  შემწვარს  თავზე  დაადეთ  არაჟანი  და  მოაყარეთ  დაჭრილი  კამა.

გერიელად  მიითვით!
ტეგები:
ფარში ბოსტნეული კართოფილი ნანახია: 16051