1. წვრილად დაფხვენით "პეჩენია", მოხალული თხილი ან ნიგოზი, გაადნეთ კარაქი და შეურიეთ ყველაფერი ერთმანეთს.2. დაადნეთ შავი შოკოლადი.3. ათქვიფეთ მაღალპროცენტიანი ნაღები და ნელ-ნელა ჩააყარეთ შაქრის პუდრი. უნდა მიიღოთ სქელი მასა.4. აიღეთ ლამაზი, გამჭვირვალე ჭიქები, თითოეულის ძირზე თანაბრად გაანაწილეთ ჯერ "პეჩენიის" მასა, შემდეგ ნაღები, შემდეგ დამდნარი შოკოლადი და ბოლო ფენისთვის ვტოვებთ ცოტა ნაღებს და შკოლადს, რომლებიც მსუბუქად უნდა შევურიოთ ერთმანეთს. 5. მოვრთოთ ცოცხალი ჟოლოს ნაყოფით, რომელიც შეგიძლიათ სურვილისამებრ, ჩაამატოთ ფენებშიც.6. შედგით მაცივარში, მინიმუმ 1 საათით.