ბოსტნეული ფარშით
დრო 40წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
იოლად  მოსამზადებელი  და  გემრიელი  კერძი.

ინგრედიენტები

  • საქონლის ფარში - 500 გრ
  • ხახვი - 2 თავი
  • ყაბაყი - 2 ცალი
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 2 ცალი
  • მწვანე ბულგარული წიწაკა - 2 ცალი
  • პომიდორი - 3 მოზრდილი
  • ნიორი - 3-4 კბილი
  • რეჰანი,ოხრახუში,ქინძი - გემოვნებით
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
მომზადების წესები
1. ტაფაზე  მოშუშეთ  ხახვი,  ჩაამატეთ  ხორცის  ფარში   და   დატოვეთ  ცეცხლზე  სანამ  ხორცი მზად  იქნება,  თან  ხშირად  ურიეთ.   დაამატეთ  დაჭრილი  ყაბაყი,  წითელი  და  მწვანე  ბულგარული  წიწაკა  და  დააფარეთ  თავსახური.

2.  4-5  წუთის  შემდეგ  ჩაამატეთ  გახეხილი  პომიდორი, დაჭრილი  ნიორი,  კარგად  ამოურიეთ  და  დატოვეთ  კიდევ  3-4  წუთი.

3.  წვრილად  დაჭერით  ქინძი, ოხრახუში  და  რეჰანი,  დაუმატეთ  თქვენს  კერძს.  უყავით  მარილი  და  დაფქული  წითელი  წიწაკა,  კარგად  ამოურიეთ  და  2  წუთში  გადმოდგით  ცეცხლიდან.
ტეგები:
ფარში ხორცი ბოსტნეული ყაბაყი ნანახია: 28216