ბულგარული წიწაკები იტალიურად
ბულგარული წიწაკები იტალიურად
დრო 40წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
უგემრიელესი  ფერადი  აპეტაიზერი.

ინგრედიენტები

  • ბულგარული წიწაკა - 6 ცალი
  • ზეითუნის ზეთი - 3 სკ
  • ნიორი - 4-5 კბილი
  • ოხრახუში - 6-7 ღერი
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
1.  გარეცხეთ ბულგარული  წიწაკები (სასურველია  სხვადასხვა  ფერის),  ამოსვარეთ  ზეთში  და   შეწვით  180  გრადუსზე  გახურებულ  ღუმელში.

2.  ამოალაგეთ  ჯამზე, დააფარეთ  თავი  და დატოვეთ  15 წუთი.  

3.  დრო  რომ  გავა,  გაგრილებულ წიწაკებს  მოაჭერით  ყუნწები,  გადაუწურეთ  გამოყოფილი  წვენი,  დაჭერით  მოგრძო  ნაჭრებად  ან  შუაზე,  გაასუფთავეთ  თესლიდან  და  მოასხით   ზეითუნის  ზეთი,  დაჭყლეტილი ნიორი,  მოაყარეთ  დაჭრილი ოხრახუში  და  მარილი.

გემრიელად მიირთვით!
ტეგები:
წიწაკა ბულგარული ნანახია: 16712