ფარშირებული პომიდორი განსხვავებულად
ფარშირებული პომიდორი განსხვავებულად
დრო 60წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
უგემრიელესი  კერძი  მთელი  ოჯახისთვის.

ინგრედიენტები

  • ფარში - 750 გრ
  • პომიდორი - 2 კგ
  • მარილი და შავი წიწაკა - გემოვნებით
  • ძირა - 1/4 ჩკ
  • ტომატის პასტა - 1 სკ
  • წყალი - 1 ჭიქა
  • ტკბილი წიწაკა - 2-3 ცალი
მომზადების წესები
1.  ფარშს  შეურიეთ  გატარებული  ხახვი,  მარილი,  შავი  წიწაკა  და  ძირა.

2.  მოზრდილი  პომიდვრები  ჩაჭერით  რგოლებად,  ოღონდ  არ  დაარღვიოთ  მთლიანობა.

3.  ფარშით  გააკეთეთ  გუნდები  და  ჩააწყვეთ  პომიდვრებში  ისე  როგორც  სურათზეა  ნაჩვენები.  გადაიტანეთ  ცხიმწასმულ  ცეცხლგამძლე  ჭურჭელში.  თავზე  მოასხით  წყალში  გახსნილი  ტომატის  პასტა  და  მოაწყვეთ  წიწაკები.

4.  შეწვით  180  გრადუსზე  გახურებულ  ღუმელში  30  წუთი,  შემდეგ  კი  250  გრადუსზე  10  წუთი.

გემრიელად  მიირთვით!

ტეგები:
ფარში ხორცი ბოსტნეული პომიდორი ნანახია: 27796