1. გარეცხილ ბადრიჯნებს მოაჭერით ყუნწები, გაჭერით ორად, თუ გრძელია სამად, შემდეგ კი დაჭერით ფენებად. შეწვით ზეთში ორივე მხრიდან და ამოალაგეთ.2. მოშუშეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ბულგარულთან და ნიორთან ერთად (არ დაარბილოთ ძალიან). უყავით გახეხილი პომიდორი ან ტომატის პასტა, გააჩერეთ ცეცხლზე 5 წუთი, ამ დროის მანძილზე ამოურიეთ რამოდენიმეჯერ და გადმოდგით.3. ცალკე მოხარშეთ გათლილი, კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, გადაუწურეთ წყალი და დადგით.4. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთს, მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, მწვანე წიწაკა, მარილი, ამოურიეთ, წამოადუღეთ და გემრიელად მიირთვით.