1. მოათავსეთ ჯამში ფქვილი, მარილი, ვანილი, გამაფხვიერებელი, შეაზილეთ კარაქი, ჩაასხით კეფირი და მოზილეთ ფაფუკი ცომი.2. მომზადებული ცომი გააბრტყელეთ 3 მმ სისქეზე, დაჭერით 7-8 სმ სიგანის და 20-30 სმ სიგრძის ზოლებად. თითოეული ზოლის შუაში ჩაალაგეთ კურკებგამოცლილი ალუბალი,მოაყარეთ ალუბალს შაქარი და გადაახვიეთ რულეტისებურად.3. რულეტები ჩაალაგეთ საცხობ ფორმაში სპირალისებურად, ისე როგორც სურათზეა ნაჩვენები და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე, სანამ ოქროსფრად არ მოიბრაწება.4. გამომცხვარს მოაყარეთ შაქრის პუდრი.