1. გაფცქვენით დიდი ზომის ხახვი, ჩაჭერით ერთ გვერდზე და ფრთხილად მოაცალეთ ზედა ფენები, ისე როგორც სურათშია ნაჩვენები.2. ფარშს შეურიეთ დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, მარილი, წიწაკა და გააკთეთ ისეთი ზომის ბურთები, რომლებიც კარად ჩაეტევა მომზადებული ხახვის ფენებში.3. მომზადებულ ბურთებს შემოახვიეთ ბეკონის ფენები, ბოლოები შეუკარით კბილის ჩხირებით, რათა ცხობისას არ გაიხსნას და შედგით 220 გრადუსზე დაახლოებით 40 წუთი. დასრულებამდე 5 წუთით ადრე მოასხით ბარბექიუს ან თქვენთვის სასურველი სოუსი და გააგრძლეთ ცხობა.გემრიელად მიირთვით!