1. ზეთში მოშუშეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ჩაამატეთ სიგრძეზე დაჭრილი ბულგარული, გახეხილი სტაფილო, ნიორი, დაჭრილი პომიდორი და ხშირი მორევით გააჩერეთ ცეცხლზე სანამ ბოსტნეული არ დარბილდება. უყავით მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით.2. გაჭერით სომხური ლავაში 4-ად, ჩაუდეთ ერთი ნაჭერი ჭყინტი ყველი, 1 თავიანი სუფრის კოვზი მომზადებული გულსართი და ლამაზად გადაახვიეთ. შეწვით ცხელ, ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.