1. ბადრიჯანი და ყაბაყი გათალეთ, დაჭერით თხლად გრძელ ნაჭრებად, მოაყარეთ ცოტა მარილი.2. პომიდორი დაჭერით რგოლებად.3. ცეცხლგამძლე ჭურჭელში რიგ-რიგობით ჩაალაგეთ მომზადებული ბოსტნეული და თხლად დაჭრილი მაგარი სახეობის ყველი.4. ზეთში აურიეთ დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი, წიწაკა და ბაზილიკი, მოასხით თანაბრად ბოსტნეულს. შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, დასრულებამდე 3 წუთით ადრე მოაყარეთ გახეხილი ყველი.გემრიელად მიირთვით!