ბადრიჯანი ბრინჯით
ბადრიჯანი ბრინჯით
დრო 60წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 6
  • ბრინჯი - 1/2 ჭ
  • ზეთი - 1/2 ჭ
  • ხახვი - 2
  • პამიდორი - 2-3
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად, მოვაყაროთ ბლომად მარილი და როდესაც მუქი ფერის წვენი გაუვა, გავწუროთ და გამდინარე წყალში გავავლოთ.

ბადრიჯნის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ზეთში.

ცალკე მოვშუშოთ ხახვიც.

ქვაბში ფენა-ფენა ჩავაწყოთ ბადრიჯნის ნაჭრები, მოშუშული ხახვი და ნახევრად მოხარშული ბრინჯი.

ზემოდან მოვაწყოთ კანგაცლილი, დაჭრილი პამიდორი, მოვაყაროთ ცოტა მარილი. ამის შემდეგ კერძი დავდგათ და რამდენიმე წუთის განმავლობაში ვადუღოთ.