1. ბისკვიტი: 15 კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა ჩავყაროთ 15ს/კ შაქარი, 15 კვერცხის გული, 15 ს/კ ფქვილი, ვანილი. ჩავასხათ ცხიმწასმულ საშუალო ზომის ფორმაში და გამოვაცხოთ 150 გრადუსზე აერღუმელში ან ძალიან დაბალ ცეცხლზე თავზე მჭიდროდ დახურულ ქვაბში.(არ დაგავიწყდეთ ქვაბს ჩაუფინოთ 3 ფენა თეთრი ქაღალდი, თუ ზემოდან აცხობთ)2. სანამავი: 2ს/კ ყავას დავუმატოთ 1/4 ჭიქა შაქარი, 2ს/კ კონიაკი და 0.5 ლ გრილი წყალი.3. კრემი: 400 გრ კარაქი კარგად ავთქვიფოთ, დავუმატოთ წინასწარ გამდნარი 1ფილა შავი შოკოლადი, გაგრილებული მინანქარი (ჩვეულებრივად მომზადებული), ვანილი და 2 ს/კ კონიაკი.4. მომზადება: ბისკვიტი გავჭრათ შუაზე, დავნამოთ კარგად, მოვაწყოთ დაშაქრული ალუბალი, წავუსვათ კრემი, დავაფაროთ მეორე ნაჭერი, ისიც დავნამოთ, წავუსვათ კრემი და მოვრთოთ სურვილისამებრ ცოცხალი ალუბლებით.