1. 4 კვრცხი და 500 გრ შაქარ კარგად ავთქვიფოთ. შევურიოთ 100 გრ გამდნარ არაქი, 1 ქილა მაწონი, 1 ჩკ სოდა + 2 ჩკ ძმარი, 4 სკ კაკაო, ვანლი, მარილი და 2,5 ჭიქა ფქვილი.2. გავყოთ ცომი 4 ნაწილად და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ მრგვალ ფორმებში 200 გრადუსზე.3. კრემი: 400 გრ კარქი ავთქვიფოთ კარგად, შევურიოთ 1 ქილა მოხარშული, შესქელებული რძე და ვანილი.4. მომზადება: ფენებს წავუსვათ კრემი და მოვაყაროთ მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი. ბოლო ფენას მოვასხათ მინანქარი და შევდგათ ნამცხვარი მაცივარში.