1. მოხარშეთ ბრინჯი მარილიან წყალში. გადაავლეთ ცივი წყალი და დაწურეთ. დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი, ორეგანო, ზეთი, შავი წიწაკა, მარილი და ყველი "ფეტა". ამოურიეთ კარგად.2. მომზადებული გულსართი შეახვიეთ ვაზის ფოთლებში, მჭიდროდ ჩაალაგეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში, შეათბეთ მიკროტალღურში მაგიდასთან მიტანამდე და მიირთვით ძაძიკთან ერთად.3. ძაძიკი - გახეხეთ კიტრი და ნიორი, შეურიეთ არაჟანს ან მაწონს. სურვლისამებრ დაუმატეთ მარილი.