საქონლის ხორცი თხელ ფირფიტებად დავჭრათ და დავბეგვოთ. შემდეგ მოგრძო ზოლებად დავჭრათ. ტაფაზე დავადნოთ კარაქი,მოვშუშოთ მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავაყაროთ ხორცის ნაჭრები და შევბრაწოთ სწრაფ ცეცხლზე. შემდეგ ცეცხლს დავუწიოთ და ხორცი თავისივე წვენში მოვშუშოთ. თუ წვენი დაიშრო და ხორცი ჯერ კიდევ მაგარია,წყალი დავამატოთ ცოტა.ხორცი რომ მზად იქნება, დავამატოთ დაჭრილი ქამა სოკო და მოვბრაწოთ. ჩავამატოთ პამიდვრის საწებელი ან ტომატ-პასტა და განვაგრძოთ შუშვა.მოვაყაროთ ფქვილი და კარგად ამოვურიოთ, შემდეგ არაჟანი დავამატოთ, წამოვადუღოთ და დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ სანამ შესქელდება.შევაზავოთ მარილით, პილპილით, წიწაკით.მივირთვათ მოხარშულ მაკარონთან ან კარტოფილთან ერთად.