უგემრიელესი ატმის "პეროგი"
8 ულუფის მომზადება
დაგიჯდებათ 7.68
მომზადების დრო 60წთ
ულუფა 8
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
სამუშაო საათები
მიტანა 45 წუთში

ინგრედიენტები

რაოდენობა

რაც შეიძლება სახლში გქონდეთ
მომზადების წესი

1. 5 კვერცხი და 2,5 ჭიქა შაქარი კარგად ამოიყვანეთ მიქსერით. დაუმატეთ 250 გრ გამდნარი კარაქი ან მარგარინი, 1 ქილა მაწონი 1 ჩკ სოდით, 1 სკ გამაფხვიერებელი, ვანილი, 1/4 ჩკ მარილი და 4-5 ჭიქა ფქვილი. მოზილეთ ფაფუკი ცომი.

2. ჩაასხით ცომი ფორმაში და ზემოდან მოაწყვეთ დაჭრილი ატმები. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე.

3. სანამ ცხობას დაასრულებთ, თავზე მოასხით შაქრის სიროფი და კვლავ შედგით ღუმელში. ასე "პეროგი" უფრო ოქროსფერი და სასიამოვნოდ ნამიანი გამოდის.

4. სიროფი: აადუღეთ 100 გრ წყალი, ჩაყარეთ 150 გრ შაქრის ფხვნილი, ადუღეთ 10-15 წთ.

კალათა 0
კალათა
{{parseFloat(value.totalPrice).toFixed(2)}}
ჯამი:
{{subTotal}}
მიტანა:
{{delivery}}
სულ თანხა:
{{total}}

*ვებგვერდზე არსებული ფასები აგროჰაბის გასაყიდი ფასების იდენტურია.

კალათა 0
{{parseFloat(value.totalPrice).toFixed(2)}}
ჯამი:
{{subTotal}}
მიტანა:
{{delivery}}
სულ თანხა:
{{total}}

*ვებგვერდზე არსებული ფასები აგროჰაბის გასაყიდი ფასების იდენტურია.