იდეალური სტეიკი გურმანებისთვის
იდეალური სტეიკი გურმანებისთვის
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
როგორ უნდა  შეწვათ  სტეიკი?

ინგრედიენტები

  • საქონლის ან ღორის რბილი ხორცი
  • მარილი
  • დაფქვილი შავი წიწაკა
  • კარაქი
მომზადების წესები
შეამშრალეთ ხორცი ხელსახოცით, დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, შავი წიწაკა და გააჩერეთ 10-15 წუთი. შემდეგ შეწვით კარაქიან ტაფაზე 2-2 წუთი თითო გვერდი თქვენთვის სასურველი მზაობის მიღებამდე. არ დაგავიწყდეთ, რომ აუცილებელია ხორცის გადაბრუნება ყოველ 2 წუთში, თან ზემოდან უნდა მოასხათ გამოყოფილი წვენი.

გემრიელად მიირთვით!
ტეგები:
ხორცი მარილი სტეიკი ნანახია: 8269