დრო
15წთ
ულუფა
0
სირთულე
მარტივი
შეინახე
რეცეპტი
როგორ უნდა შეწვათ სტეიკი?
ინგრედიენტები
- საქონლის ან ღორის რბილი ხორცი
- მარილი
- დაფქვილი შავი წიწაკა
- კარაქი
მომზადების წესები
შეამშრალეთ ხორცი ხელსახოცით, დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, შავი წიწაკა და გააჩერეთ 10-15 წუთი. შემდეგ შეწვით კარაქიან ტაფაზე 2-2 წუთი თითო გვერდი თქვენთვის სასურველი მზაობის მიღებამდე. არ დაგავიწყდეთ, რომ აუცილებელია ხორცის გადაბრუნება ყოველ 2 წუთში, თან ზემოდან უნდა მოასხათ გამოყოფილი წვენი.
გემრიელად მიირთვით!