1,5 ჭიქა შაქარს დაასხით 0,5 ჭიქა წყალი და დაბალ ცეცხლზე, ისე რომ არ შეწყვიტოთ მორევა, მიიყვანეთ ადუღებამდე. ადუღეთ 2-3 წუთი, გადმოდგით ჩაამატეთ კარაქი, შაქარი, ვანილი და ნელ-ნელა ჩააყარეთ რძის ფხვნილი. უნდა მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა, რომელშიც შეურევთ დაფხვნილ, მოხალულ თხილს ან ნიგოზს. შემდეგ გააკეთეთ პატარა ზომის ბურთები, დაალაგეთ ჭურჭელზე, მოაყარეთ ზემოდან კაკაოს ფხვნილი და შედგით მაცივარში 1 საათით.გემრიელად მიირთვით!