1. დარბილებულ კარაქს შევურიოთ არაჟანი, ძმარში გახსნილი სოდა, ვანილი და ფთქვიფოთ გათეთრებამდე. შევაზილოთ იმდენი ფქვილი, რომ ცომი გამოვიდეს საშუალო სიმაგრის. გავყოთ ცომი 4 თანატოლ ნაწილად. თითოეული გუნდა გავაბრტყელოთ წრის ფორმაზე, დავყოთ დიამეტრიულად 8 სამკუთხედ ნაწილად, თითოეულ ნაწილს წავუსვათ გულსართი და გადავახვიოთ განიერი ნაწილით წვერისკენ. 2. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე. როცა მზად იქნება, ცხელსავე დავაყაროთ შაქრის პუდრი. 3. გულსართი: 2 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ ღრუბელივით მასის მიღებამდე, ნელ-ნელა ჩავაყაროთ 1 ჭიქა შაქარი და 1 ჭიქა გატარებული ნიგოზი.