1. ბადრჯანი ჩავჭრათ ფენებად, ოღონდ არ დავაცალკევოთ. შევწვათ ფრთხილად ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. 2. ზეთში მოშუშულ ხახვს შევურიოთ კუბიკებად დაჭრილი ყველი, პომიდორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, ნიორი, მარილი, წიწაკა და მაიონეზი. 3. ცეცხლგამძლე ჭურჭელში ჩავალაგოთ შემწვარი ბადრიჯანი და თითოეულის ფენები ამოვავსოთ მომზადებული გულსართით. 4. შევდგათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ ყველი არ გადნება. გემრიელად მიირთვით!