1. პირველ რიგში ათქვიფეთ ყავა და კაკაო ცხელ წყალში. ადუღეთ 2 წუთით, სანამ კარგად არ გაიხსნება. დაამატეთ შაქარი და ადუღეთ კიდევ 1 წუთი, სანამ შაქარიც არ გადნება, შემდეგ კი ლითონის საწურის დახმარებით გადაწურეთ. 2. ორ სუფრის კოვზ მიღებულ ნარევს შეურიეთ რძე და ყინულის ნატეხები, ათქვიფეთ კარგად შერევამდე. 3. გადაანაწილეთ 3-4 მაღალყელიან ჭიქაში და მიირთვით სასურველ ნაყინთან ერთად. შენიშვნა: თუ იყენებთ ხსნად ყავას, შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი ადუღების გარეშე, თუმცა უნდა აღინიშნოს, რომ მოდუღებულ ყავას განსხვავებული, უკეთესი ეფექტი აქვს!