პამიდორს მოაჭერით თავი და კოვზით ამოუღეთ გული. შიგნიდან ცოტა მარილი მოაფრქვიეთ და ხელსახოცზე პირქვე დაალაგეთ, რომ ზედმეტი წვენი გაუვიდეს.გახეხილ ზომიერად მარილიან ყველ დაამატეთ ხაჭო და ჩანგლით ასრისეთ. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, კამა და ოხრახუში, ასევე გაჭყლეტილი ნიორი. დაამატეთ არაჟანი, მარილი (თუ საჭიროა) და პილპილი. ამოავსეთ თითოეული პამიდორი ამ ფარშით,მორთეთ კიტრის ნაჭრებით, ზეთის ხილით და მიიტანეთ სუფრასთან.