1. მოხარშეთ ბრინჯი მარილიან წყალში და კარგად დაწურეთ თუშფალანგზე.2. ტაფაზე, ზეთში მოშუშეთ ხახვი, ნიორი, გახეხილი პომიდორი ან ტომატის პასტა, დააყარეთ ზედ მოხარშული ბრინჯი, შეკაზმეთ მარილით და შავი წიწაკით, ტაფაზევე კარგად ამოურიეთ და გადაიტანეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში, მოასწორეთ ძირზე, დაალაგეთ ზემოდან რგოლებად დაჭრილი წითელი ბულგარული წიწაკა, ამ წიწაკებში ჩაახალეთ მთელ-მთელი კვერცხი, მოაყარეთ კვერცხს მარილი, შავი და წითელი წიწაკა და შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ კვერცხი თქვენთვის სასურველ დონეზე არ შეიწვება.გემრიელად მიირთვით!