ბადრიჯნის ხიზილალა
ბადრიჯნის ხიზილალა
დრო 120წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
გემრიელი და მარტივი რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 1 კგ
  • ბულგარული წიწაკა - 500 გრ
  • ხახვი - 200 გრ
  • ტომატის პასტა - 200 გრ
  • ზეთი - 150 მლ
  • ოხრახუში და ქინძი - 50-50 გრ
  • ნიორი - 5 კბილი
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
გათალეთ ბადრიჯანი და ხახვთან, ოხრახუშთან და ბულგარულ წიწაკასთან ერთად გაატარეთ ხორცასკეპში.

მიღეული მასა მოშუშეთ ზეთში ტომატის პასტასთან ერთად დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით საათნახვარი, ბოლოს უყავით ქინძი, მარილი, დაჭყლეტილი ნიორი, ამოურიეთ და გადმოდგით.