1. მოვამზადოთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი. 2. წვრილად დავჭრათ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, პამიდორი (წვენიანად) და შევურიოთ ფარშს. დავუმატეთ მარილი და პილპილი. 3. აფუებული ცომი დავყოთ საშუალო გუნდებად და ვაცალოთ ხელახლა ამოფუება. გავაბრტყელოთ ძალიან თხლად, ზემოდან გადავუსვათ 1-2 ს.კ. ფარში და გამოვაცხოთ 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში რამდენიმე წუთი. მზა ლაჰმაჯუნებს მოვასხათ ლიმონის წვენი, დავუმატოთ ცოცხალი ბოსტნეულის სალათა (სალათი, კიტრი, პამიდორი, ხახვი, ყველი), გადავახვიოთ და მივირთვათ.