1. კვერცხის გული და შაქარი კარგად ამოვიყვანოთ, ჩავამატოთ გამდნარი კარაქი, მაწონი სოდით, ვანილი, მარილი და ფქვილი. მიღებული ცომი ჩავასხათ ცხიმწასმულ ფორმაში და ზემოდან მოვაწყოთ თხლად დაჭრილი ატამი ან რაიმე სხვა სეზონური ხილი.გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.2. კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ სანამ ღრუბელივით მასას არ მივიღებთ, ძალიან ნელ-ნელა ჩავამატოთ შაქარი, ვანილი და ვთქვიფოთ სანამ შაქარი არ გადნება.3. ბისკვიტი გამოცხობამდე 3-5 წუთით ადრე გამოვიღოთ ღუმელიდან და ძალიან სწრაფად, თანაბრად წავუსვათ გამზადებული ბეზე. ისევ შევდგათ ღუმელში და დავტოვოთ სანამ ბეზე ოდნავ ოქროსფრად მოიბრაწება.4. შეგიძლიათ გაგრილებულს მოაწუწოთ გამდნარი შავი შოკოლადი ან ცხობისას, ბეზესთან ერთად მოაყაროთ გახეხილი ლიმონის კანები.