ფრთებს მოვასხათ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, კარის სანელებელი და 30 წუთით მაცივარში შევდოთ.ბრინჯი მოვათავსოთ სქელძირიან ქვაბში კარაქთან ერთად და მოვშუშოთ, სანამ ფერს შეიცვლის, შემდეგ დავასხათ მდუღარე წყალი, დავუმატოთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და 15 წუთი დაბალ ცეცხლზევხარშოთ. შემდეგ შევფუთოთ ტილოში ან ტილოამოკრული საფარებელი დავაფაროთ. ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.შემდეგ გამოვიღოთ და ფრიტიურში შევწვათ. მზა ფრთები საშრობ ქაღალდზე დავდოთ.თეფშზე ამოვიღოთ ცხელი ბრინჯი და მოვუწყოთ ფრთები.კარი ინდური სანელებელია, რომლის შემადგენლობაშიც შედის მიხაკ-დარიჩინი, ილი, კვლიავი და სხვა არომატული დანამატები. მისი შეძენა სუპერმარკეტებსა და სპეციალიზებულ მაღაზიებში შეგვიძლია.ჟურნალი "გემრიელი"(გამოდის თვის დასაწყისში)