1. 10 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ საამ ღრუბელივით არ გახდება, ნელ-ნელა ჩავაყაროთ 10 სკ შაქარი, 10 კვერცხის ცილა, 10 სკ ფქვილი, ვანილი და ძალიან წითელი ჭარხლიდან გამოწურუ ლი 3 სკ წვენი. მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ყალიბში და გამოვაცხოთ 18 გრადუსზე.2. კრემი: 300 გრ დარბილებული კარაქი კარგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა შევურიოთ 1 ჭიქა წყლის, 1,5 ჭიქა შაქრის და ჭარხლის წვენისგან მოზადებული სიროფი.3. მომზადება: გაცივებული ბისკვიტი გავჭრათ შუაზე, დავნამოთ შემდეგნაირად მომზადებული სიროფით: 1 ჭიქა ადუღებულ წყალში შევურიოთ 3 სკ შაქარი, 2 სკ კონიაკი და 2 სკ ჭარხლის წვენი. შემდეგ წავუსვათ პირველ ფენას მომზადებული კრემი და გარედანაც მოვრთოთ ამ კრემით სურვლისამებრ.