ბადრიჯანი და პამიდორი გავრეცხოთ. ბადრიჯანი გავსეროთ, პამიდვრებს ამოვაჭრათ ყუნწი. წვრილად დავჭრათ ხახვი, ნიორი, მწვანილები.წიწაკა და ბადრიჯანი ამოვავსოთ დაჭრილი ინგრედიენტებით, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. ცხელ ტაფაზე დავასხათ ზეთი (ამ რაოდენობის ბოსტნეულს დაახლოებით 80 მლ ზეთი სჭირდება). დავაწყოთ ბოსტნეული, და ვახუროთ ტაფას თავსახური და დაბალ ცეცხლზე გავაჩერებთ კერძის მომზადებამდე ანუ ჩანგალს რომ ჩავარჭობთ ბადრიჯანში, კარგად ჩარბილებული უნდა იყოს.ჟურნალი "გემრიელი"გამოდის თვის დასაწყისში