1. შეურიეთ ერთმანეთს გახეხილი ყველი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი,კეფირი და კვერცხი.2. 20 სმ დიამეტრის საცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი, ჩააფინეთ სომხური ლავაშის ერთი ფენა, ისე რომ ბოლოები ფორმას გადმოეფინოს. ზემოდა დააფინეთ ლავაშის კიდევ ერთი ფენა, ოღონდ ჯვარედინად.3. მომზადებული კეფირიანი გულსართის ნახევარი მოათავსეთ ზედა ლავაშზე და გადმოკეცეთ გვერდები. შემდეგ მოასხით დარჩენილი გულსართი და გადმოკეცეთ ძირზე ჩაფენილი ლავაშის გვერდები. 4. წაუსვით თავზე კარაქი და შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთი.