მთელ-მთელი ატმის მურაბა
მთელ-მთელი ატმის მურაბა
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ატამი - 1 კგ
  • შაქარი - 1 კგ
  • მიხაკ-დარიჩინი - 2 მარცვალი
მომზადების წესები
ცოტა შემწფებული სახრავი ატმის მურაბა გავფცქვნათ და რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ ემალის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქარი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას 3-4 საათი, შემოვდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ სანამ ატამი ფერს არ შეიცვლის, ბოლოსკენ ჩავაყაროთ დაუფქვავი მიხაკ-დარიჩინი. ცხლადვე ჩავასხათ ქილებში და დავახუროთ თავი მჭიდროდ.
ტეგები:
მურაბა ატამი კონსერვი ნანახია: 5864