1. გაადნეთ შოკოლადი და კარაქი ძალიან ნელ ცეცხლზე, თან შეუწყვეტლად ურიეთ.2. გააცალკევეთ კვერცხის ცილა და გული. გული მიქსერით ათქვიფეთ შაქართან ერთად 5-7 წუთი და კოვზით ნაზად შეურიეთ შოკოლადს.3. ამოიყვანეთ კვერცხის ცილა, უნდა გახდეს ღრუბელივით, უყავით ლიმონმჟავა და ისიც კოვზით ნაწილ-ნაწილ შეურიეთ შოკოლადიან მასას. 4. ცეცხლგამძლე ფორმას წაუსვით ძირზე კარაქი, მოაყარეთ ფქვილი და ჩაასხით შიგ მომზადებული მასა. გამოაცხვეთ 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 35 წუთი. რომ გამოიღებთ ნამცხვარი არ იქნება გამომშრალი, არ ინერიულოთ, გააგრილეთ და შედგით მაცივარში მთელი ღამით. მირთმევამდე მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი.