1. კარგად დაფხვენით "პეჩენიები". დაასხით ზედ გამდნარი კარაქი და კარგად შეურიეთ ერთმანეთს. მიღებული მასა კოვზით კარგად დატკეპნეთ საცხობი ფორმის ძირზე, რომელსაც აუცილებლად უნდა ამოაკრათ პერგამენტის ქაღალდი. შედგით მაცივარში 30 წუთი.2. მიქსერით კარგად ათქვიფეთ ვერცხის ცილა, ღრუბელივით რომ გახდება ნელ-ნელა შეურიეთ შაქარი, შემდეგ კი 33%-იანი ნაღები და 50 გრ წინასწარ წყალში გახსნილი ჟელატინი. ჩაასხით მომზადებული მასაც საცხობ ფორმაში და მორთეთ გათლილი ატმის ნაჭრებით. 4. ბოლოს მოამზადეთ ჟელატინი ტორტებისთვის ინსტრუქციის მიხედვით და მოასხით ნამცხვარს თავზე. შედგით მაცივარში და გააცივეთ.