1. გაადნეთ ქვაბში კარაქი. ნელ-ნელა, ისე რომ არ შეწყვიტოთ მორევა ჩაამატეთ ფქვილი,რძე, მარილი, შავი წიწაკა და მუსკატი. 2. დაჭერით ყველი პატარა ნაჭრებად და ისიც ჩაამატეთ ქვაბში, ურიეთ კარგად სანამ არ ჩადნება. გადმოდგით ქვაბი და მოზადებულ მასას შეათქვიფეთ კვერცხის გულები.3. კვერცხის ცილა ათქვიფეთ გათეთრებამდე და ისიც კოვზით შეურიეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს.4. წაუსვით ცეცხლგამძლე ჭურჭელს კარაქი, მოაყარეთ ფქვილი და გაანაწილეთ შიგ მომზადებულ სუფლე.5. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20-25 წუთი.უნდა მიირთვათ ცხლად.