1. დავჭყლიტოთ ნიორი, შევურიოთ არაჟანს და გავაჩეროთ 2 საათი.2. ადუღებულ წყალში ჩავასხათ ძმარი, ჩავყაროთ მარლი და ჩავახალოთ კვერცხი მთელ-მთელად. ვხარშოთ 4-5 წუთი.3. სანამ კვრცხი იხარშება გაადნეთ ტაფაზე კარაქი, ჩააყარეთ დაფქვილი წითელი წიწაკა, კარგად მოურიეთ და გამორთეთ.4. ამოღეთ კვერცხი ფრთხილად, მოათავსეთ თეფშზე, ზემოდან დაადეთ მომზაგებული არაჟანი, მოასხით კარაქის და წიწაკის მასა და გემრიელად მიირთვით.