1. შეურიეთ ერთმანეთს 500 გრ შაქარი, 500 გრ ფქვილი, 2 კვერცხი, 500 გრ მაწონი+1 ჩკ სოდა, ვანილი და 100 გრ ქოქოსის ფანტელი. ჩაასხით მიღებული მასა ცხიმწასმულ ყალიბში და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 35-40 წუთი.2. შეურიეთ ერთმანეთს კარაქი, შაქარი და რძე, შედგით დაბალ ცეცხლზე და ადუღეთ დაახლოებით 5 წუთი. გადმოდგით, შეურიეთ ვანილი, დაჭრილი თხილი და ქოქოსის ფანტელი. მოასხით გამომცხვარ ბისკვიტს ზემოდან სანამ გაცივდება.გემრიელად მიირთვით!