1. მოხარშეთ ბრინჯი მარილიან წყალში, კარგად გაწურეთ და გააცივეთ.2. გახეხეთ სტაფილო, წვრილად დაჭერით ხახვი.3. ხორცის ფარშს შეურიეთ სტაფილო, დაჭრილი ხახვის ნახევარი, ბრინჯი, მარილი, წიწაკა და კარგად აურიეთ.4. მომზადებული ფარშით გააკეთეთ ბურთები, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ზეთიან ტაფაზე. დააყარეთ დარჩენილი ხახვი და დატოვეთ ცეცხლზე კიდევ 3-5 წუთი. დაასხით 500 მლ წყალში გახსნილი ტომატის პასტა და 3 სკ ფქვილი. წამოადუღეთ, ჩააგდეთ წვენში დაფნის ფოთოლი, უყავით მარილი, წიწაკა და სუნელები, დააფარეთ თავი და დატოვეთ ცეცხლზე 30-40 წუთი.გარნირად ძალიან უხდება მოხარშული მაკარონი.