1. კვერცხის ცილა ათქვიფეთ სანამ ღრუბელივით არ გახდება, ნელ-ნელა ჩააყარეთ შაქარი, შემდეგ კვერცხის გული, ვანილი, მარილი, თაფლი, სოდა ძმრით, ბოლოს ფქვილი და კაკაო.ჩაასხით ცომი ცხიმწასმულ ყალიბში და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმლში. ბისკვიტი კარგად უნდა გამოშეს.2. კრემი: კარაქი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, ჩაასხით კონიაკი, შეურიეთ მოხარშული შესქელებული რძე, კაკაო, ყავა და ვანილი.3. მომზადება: ბისკვიტი გაყავით შუაზე, წაუსვით კრემი შუაშიც და გვერებზეც. ზემოდან კი მოასხით გამდნარი შოკოლადი.გემრიელად მიირთვით!