ქვაბში მოათავსეთ წყალი, კარაქი და მარილი. შემოდგით ცეცხლზე. კარაქი რომ მთლიანად გადნება და წამოდუღდება ჩაამატეთ ფქვილი. ურიეთ ხის კოვზით და შუშეთ 2-3 წუთი. ცომი მზადაა, როცა მოგუნდავდება და ქვაბის კედლებს ადვილად მოსცილდება. გადმოდგით და სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხები. გადაიტანეთ ცომი საკონდიტრო ტომარაში და ეკლერის ფორმით გაანაწილეთ ქაღალდჩაფენილ ღუმელის ტაფაზე. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30-35 წუთი.