1. მიქსერით შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი და კარაქი, ჩაამატეთ შაქარი, მარილი და ვანილი. საცხობ ფორმას ჩაუფინეთ ქაღალდი, მოუსვით ცხიმი და გააბრტყელეთ ზედ მომზადებული ცომი. შედგიტ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15-20 წუთი. გამოიღეთ და გააგრილეთ.2. მოათევსეთ ქვაბში შაქარი, კარაქი და შესქელებული რძე, საშუალო ცეცხლზე მიიყვენეთ ადუღებამდე ისე რომ არ შეწყვიტოთ მორევა. შემდეგ დაუწიეთ ცეცხლს და ხარშეთ კრემი კიდევ ხუთი წუთი, სანამ ფერს არ შეიცვლის და მოშორდება ქვაბის კედლებს. გადმოდგით და თანაბრად გაანაწილეთ ბისკვიტის ზედაპირზე. დაელოდეთ შეგრილებას.3. ნამცხვარს ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი ან მთელ-მთელი თხილი, მოასხით ორთქლზე გამდნარი შოკოლადი და გრილ ადგილას გააჩერეთ 1 სთ