გააცხელეთ გრილი საშუალო ტემპერატურამდე და დაფარეთ ფოლგით.ერთმანეთში აურიეთ ლიმონის წვენი,ქათმის ბულიონი და ზაფრანა.მოათავსეთ ქვაბში და ადუღეთ.გააჩერეთ ხუთი წუთის განმავლობაში.ჩაასხით გადმნარი კარაქი,დაამატეთ მარილი და შავი წიწაკა.ცალკე,დაჭერით დარჩენილი ქათმის ფილე და სოსისები და აურიეთ ლიმონის მასასთან.ფილე მოათავსეთ ფოლგაზე და შეწვით 5 წუთის განმავლობაში,დაამატეთ სოსისი და დატოვეთ კიდევ ცოტახანს,სანამ,სოსისი მთლიანად არ შეიწვება.წინასწარ მოხარშულ ბრინჯს გადაასხით ლიმონის მასა(რაც,თავდაპირველად მოვამზადეთ) და ტომატის სოუსი.ფოლგისგან შექმენით ჩანთის ფორმა,გადაიტანეთ მასში ბრინჯი,ბარდა და კრევეტები.დაკეტეთ "ჩანთა"და ასე გააჩერეთ,რათა,ყველა ინგრედიენტი კარგად მოიხარშოს და შეერწყას ერთმანეთს.გააჩერეთ ფოლგა ცეცხლზე მაქსიმუმ 10 წუთის განმავლობაში და მუდმივად უცვალეთ გვერდი და ატრიალეთ,სანამ,ბრინჯი ძალიან არ გაცხელდება.